Mikler Roland meggondolatlanul nyilatkozott, már másképpen látja

Mikler Roland a magyar férfi-kézilabdaválogatott utolsó olimpiai mérkőzését követően az M4 Sport kamerája előtt bejelentette, visszavonul a válogatottságtól. Az OTP Bank-Pick Szeged kapusa azóta viszont rengeteget töprengett, hogy jó döntést hozott-e, és előfordulhat, hogy Mikler Rolandot még láthatjuk a válogatott mezében pályára lépni – írja a Délmagyar hírportál.

2024. 08. 23. 16:07
MIKLER Roland
Párizs, 2024. augusztus 2. Mikler Roland kapus a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Dánia mérkõzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. augusztus 2-án Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez az, amiről eléggé melegében sikerült beszélnem az utolsó olimpiai meccsünk után – fogalmazott Mikler Roland az OTP Bank-Pick Szeged hivatalos klubtévéjében, a Kékek legfrissebb adásában azzal kapcsolatban, hogy lemondta a válogatottságot. A franciák ellen 24-20-ra elveszített utolsó csoportmérkőzést követően az M4 Sport kamerája előtt ugyanis erről beszélt.

Mikler Roland
Mikler Roland még visszatér a válogatottba? Fotó: MTI/Illyés Tibor

Mikler Roland álmatlan éjszakái

– Jó pár álmatlan éjszaka után van bennem hiányérzet annak ellenére, hogy az utolsó két mérkőzésen megkaptam a lehetőséget, amivel éltem is, de nem így terveztem a befejezést. Ez a hiányérzet eléggé motoszkál bennem. Tudom, hogy tettem olyan kijelentéseket, hogy az volt az utolsó válogatottságom, de nagyon nehéz ezt pár nap távlatából megerősíteni magamban. Úgy érzem, ennek nem így kellene véget érnie – magyarázta kissé sejtelmesen a szeptember 20-án 40. születésnapját ünneplő kézilabdázó.

 

Újabb riporteri kérdésre, hogy láthatjuk-e még a magyar válogatott mezében pályára lépni, úgy fogalmazott, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja ezt.

Mikler Roland eddig 247 alkalommal húzta magára a válogatott szerelését. 2004-ben debütált címeres mezben. Azt még tehát nem lehet kijelenteni biztosan, hogy többet nem lesz válogatott játékos, az viszont biztos, hogy a Pick Szegedhez 2025. június 30-ig élő szerződés köti – írj a Délmagyar.hu.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.