Máris mély vízbe dobják a Fradi új igazolását – Csere a csapat El-keretében

Úgy tűnik, azonnal bizonyíthat a Fradiban a vasárnap bejelentett suriname-i válogatott szélső, Virgil Misidjan. A szaúdi második ligából igazolt, Vura művésznéven futballozó játékos ugyanis bekerült a zöld-fehérek El-keretébe, ahonnan az örmény válogatott Edgar Szevikjan került ki.

2024. 08. 22. 12:49
Fotó: ANP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még át sem öltöztek a Fradi játékosai a Borac Banja Luka elleni Európa-liga rájátszásának csütörtök esti első meccse előtt, Pascal Jansen vezetőedző máris cserére határozta el magát – szúrta ki az ulloi129.hu. Ugyanis a Ferencváros vasárnap bejelentett, a szaúdi második ligából, az Al-Tajtól igazolt 31 éves suriname-i támadója, Virgil Misidjan bekerült a Ferencváros El-keretébe, azaz már csütörtök este bizonyíthatja, képes arra, hogy helyettesítse a Szpartak Moszkvába távozó Marquinhost. A Vura művésznéven szereplő szélső utoljára a holland Twente színeiben lépett pályára a Konferencialigában a 2022–2023-as idényben. 

Misidjan máris lehetőséget kap, hogy bizonyíthasson, tényleg jó vétel volt (Forrás: Facebook/Virgil Misidjan)

A csere szenvedő alanya az örmény válogatott Edgar Szevikjan volt, aki így megint partvonal mellé került. A 22 éves Szevikjan a télen az orosz Nyizsnyij Novgorodtól igazolt a Fradihoz, a téli, spanyolországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz, aki a Transfermarkt adatai szerint 1,2 millió euróért érkezhetett. A tavasszal többnyire csak csereként jutott szóhoz, de mind a bajnokságban a Diósgyőrnek, vagy a kupaelődöntőben a Nyíregyházának rúgott parádés bombagóljaival  igazolta, hogy félelmetes bal lába van. A szurkolók abban bíztak, hogy a villámléptű szélső a jövőben akár a Fradi nagy értéke is lehet. Ám lapunk úgy tudja, Szevikjan nehezen bírja az állandó padoztatást, ráadásul édesapja mindent megmozgat azért, hogy az örmény válogatottba a legtöbbször behívott fia hazaigazoljon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.