Halott edzőjét gyászolja a magyar futballista Németországban + fotó

Tragikus hírt osztott meg a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt futballcsapata: autóbalesetben elhunyt a klub U19-es együttesnének az edzője, Helge Rasche. Sokat köszönhet a német edzőnek a Frankfurt magyar tehetsége, Fenyő Noah, aki már olyannyira az első csapat ajtaján kopogtat, hogy a Fraditól igazolt Lisztes Krisztiánnal ellentétben őt benevezték az Európa-liga-keretbe. Fenyő a közösségi oldalán gyászolja halott edzőjét.

2024. 09. 06. 14:20
Tragikus hírt osztott meg a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt futballcsapata: autóbalesetben elhunyt a klub U19-es együttesnének az edzője, Helge Rasche. Forrás: nachwuchs.eintracht.de
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken tette közzé a gyászhírt hivatalos oldalán az Eintracht Frankfurt, miszerint az U19-es csapatot vezető Helge Rasche csütörtökön tragikus autóbalesetben vesztette életét. Sajtóhírek alapján egyelőre annyit tudni a balesetről, hogy a 33 éves edző autója eddig ismeretlen okból letért az útról, és egy fának ütközött. Rasche a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. Az elhunyt szakember az U17-ben és az U19-ben is a magyar utánpótlás-válogatott Fenyő Noah edzője volt. Ő a közösségi oldalán fekete-fehér közös fotóval emlékezett meg az elhunyt edzőjéről, akit megölelt a képen.

Ezzel a képpel gyászolja Fenyő Noah a halott edzőjét. Forrás: Instagram/Fenyő Noah

Sőt a Transfermarkt adatai alapján a Frankfurt első csapatának az ajtaján kopogtató 18 éves magyar középpályás Rasche irányítása alatt játszott a legtöbb meccsen, összesen 46 mérkőzésen. A legutóbbi idényben már csapatkapitány is lehetett az U19-ben Rasche együttesében.

Fenyő Noah a nyáron már pályára lépett a Frankfurt első csapatában felkészülési meccsen, ebben a szezonban eddig a német negyedosztályban szereplő tartalékcsapatban játszott, csakúgy, mint a Fraditól igazolt Lisztes Krisztián. Vele szemben Fenyő azonban bekerült a klub Európa-liga-keretébe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.