Ronaldo elfeledkezett Benzemáról, a francia stílusosan vágott vissza

Cristiano Ronaldo és Karim Benzema nagy sikereket élt meg együtt a Real Madrid futballistáiként, most viszont már külön utakon járnak. Ezt a portugál klasszis is világossá tette egy interjúban, amire aztán Benzema válaszolt.

2024. 09. 11. 11:26
Karim Benzema és Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája 2018-as döntőjét követően
Karim Benzema és Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája 2018-as döntőjét követően Fotó: AFP/GABRIEL BOUYS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjainkban már Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is Szaúd-Arábiában rúgja a bőrt, de volt egy egészen hosszú időszak, kilenc év, amikor a Real Madrid játékosaiként halmozták a trófeákat. A két veterán távozása óta a spanyoloknak új csillaga van Kylian Mbappé személyében, aki példaképét, Ronaldót is lenyűgözte.

Karim Benzema birtokol egy olyan dolgot, amit Kylian Mbappé nem
Karim Benzema birtokol egy olyan dolgot, amit Kylian Mbappé nem Fotó: AFP/Olivier Chassignole

A portugál támadó ennek hangot is adott, amikor Rio Ferdinand podcastjében vendégszerepelt. Az interjú egy pontján Ronaldónak választania kellett egyes futballisták, egykori csapattársai közül, és amikor Mbappé és Benzema került sorra, az al-Nasszr csatára rávágta az előbbi nevét.

Benzema Ronaldónak válaszolt?

Az internet népe szerint Benzema erre a döntésre válaszolt azzal, hogy megosztott egy képet az Aranylabdájáról, amit 2022-ben kapott meg, és a fotón éppen a konyhapulton csücsül – ezzel rávilágítva arra, hogy ő megkapta a díjat, ami Mbappé vitrinjéből hiányzik. Bár Ronaldo úgy véli, ez nem sokáig lesz így, és a következő években Mbappé teljesítményét is elismerik ezzel a trófeával.

CR interjújából az is kiderült, nagyra tartja a Manchester United walesi legendáját, Ryan Giggst, akit többek között David Beckham, Sergio Ramos, Pepe vagy éppen Toni Kroos helyett választott. Igaz, aztán éppen Karim Benzema kedvéért mondott le Giggsről.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.