Szoboszlairól áradozott a Premier League legjobbja

Szoboszlai Dominik a Liverpool idénybeli ötödik tétmérkőzését is végigjátszotta. Nem is akárhogy, az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-meccsen gólt is szerzett. A Premier League valaha volt legjobb csatárát mégsem ezzel nyűgözte le a magyar középpályás.

2024. 09. 18. 16:29
Alan Shearert lenyűgözte Szoboszlai Dominik milánói teljesítménye
Alan Shearert lenyűgözte Szoboszlai Dominik milánói teljesítménye Fotó: AFP/PIERO CRUCIATTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool számára úgy kezdődött a Bajnokok Ligája új kiírása, ahogy a klubnál reménykedtek benne. Vagyis az első néhány percet kivételével, amikor hátrányba került az angol csapat, de mint tudjuk, minden jó, ha jó a vége, itt pedig Szoboszlai Dominikék szempontjából az volt, 3-1-re győzték le az AC Milant a San Siróban.

A magyar válogatott csapatkapitánya betalált a meccsen, de nem csak emiatt lehet dicsérni őt a Newcastle egykori futballistája, Alan Shearer szerint.

– Úgy gondolom, hogy a három középpályás nagyszerű munkát végzett, de Szoboszlai volt a legjobb közülük. Mindenhol ott volt a pályán. Ha arra volt szükség, hogy kisegítse a védőket, ott termett. A támadásokból is kivette a részét, lelkes volt, remek gólt szerzett – dicsérte Szoboszlait a Premier League gólrekordere.

Az Empire of the KOP honlap azzal egészítette ki Shearer véleményét, hogy Szoboszlai teljesítménye igazodik a Liverpooléhoz, vagyis az első három meccsen remekelt a csapat, amely aztán a Nottingham elleni mérkőzésen gyengélkedett, az AC Milan ellen viszont erőre kapott. A portál hozzátette, a Milánóban látottak alapján vélhetően a szombati Bournemouth elleni PL-meccsen (16.00, tv: Spíler 1) is a kezdőben találja magát a 23 éves középpályás.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.