Kiderült, hogyan kommunikál Michael Schumacher

Bár a családja nagyon óvja a nyilvánosságtól Michael Schumachert, a Formula–1 hétszeres világbajnokának nevét a napokban gyakran emlegették a médiában. Most éppen egy „kedves” ismerős beszélt Schumacher állapotáról.

2024. 10. 05. 16:46
Michael Schumacher 2011-ben
Michael Schumacher 2011 októberében Fotó: AFP/Prakash SINGH
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Formula–1-es pályafutása alatt mindig mosolygós Michael Schumacherről az elmúlt közel tizenegy évben csak szomorú hírek jöttek. A hétszeres vb-győztes 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta szinte semmit nem tudni róla, a családja elrejtette őt a külvilág kíváncsi szeme elől. Csak találgatni lehet az állapotáról, de azt az időnként kiszivárgó információmorzsákból sejteni lehet, hogy sosem lesz a régi.

A jeles napokról azonban ő sem hiányozhat. Az F1 rekordbajnoka a múlt hétvégén részt vett a lánya, Gina esküvőjén, amit szűk körben tartottak, de még így is ügyeltek rá, hogy megóvják Schumachert, így a meghívottaknak le kellett adniuk a telefonjukat a ceremónia előtt. Néhány hónapja éppen a pilótáról készült titkos fotókkal zsarolták a családot, így fő az elővigyázatosság.

Schumacher nem beszél

Azt viszont még a hozzátartozói sem tudják megakadályozni, hogy egy-egy a reflektorfénybe igyekvő „kedves” ismerős nyilatkozzon Schumacherről. Most éppen a Fernando Alonsót a vb-címig segítő csapatfőnök, Flavio Briatore volt felesége, Elisabetta Gregoraci osztott meg néhány információt a bajnokról.

– Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Csak három ember látogathatja őt, és én tudom, hogy kik azok. Spanyolországba költöztek, és a felesége egy kórházat rendezett be abban a házban – idézte a Bors Gregoracit.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.