A Babos, Mladenovic kettős magabiztos játékkal jutott döntőbe a Roland Garroson

A magyar, francia duó két szettben győzte le a Mertens, Szabalenka belga, fehérorosz párost a francia nyílt teniszbajnokságon és a vasárnapi döntőben egy kínai kettős ellen lép pályára.

Forrás: MTI2019. 06. 07. 15:33
null
Forrás: MTI/AP/Ng Han Guan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és Kristina Mladenovics döntőbe jutott a női párosok versenyében a francia nyílt teniszbajnokságon.

A második helyen kiemelt magyar, francia duó magabiztosan kezdett Elise Mertens és Arina Szabalenka ellen. Rögtön elvette ellenfele adogatását, a sajátjait pedig folyamatosan hozta. Majd 4:2-nél újra brékelt, és 35 perc alatt megnyerte a szettet.

A hatodikként rangsorolt belga, fehérorosz párosnak a második szakasz sem indult jól, megint elvesztette adogatását, és a folytatásban sem történt lényegi változás. Ebben a játszmában háromszor brékelt a magyar, francia duó, amely 1 óra 14 perc alatt söpörte be a győzelmet.

Babosék ellenfele a vasárnapi döntőben a Tuan Jing-jing, Cseng Szaj-szaj kínai kettős lesz.

Eredmény:

női páros, elődöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)-Elise Mertens, Arina Szabalenka (belga, fehérorosz, 6.) 6:2, 6:1

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.