Kedves Boris, köszönjük!

Boris Becker élő adásban megdicsérte Fucsovics Márton kedvesét, mire a nemzetközi gondolatrendőrség nekitámadt. Az álszent szivárványos világ egyik árnyalata.

2021. 07. 09. 9:40
null
Budapest 20171031 Tenisz 2017 Fucsovics Márton interjú Sportkrém Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon. Ezt nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos!”

és Böszörményi Anett kölcsönösen büszke lehet egymásra
Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Boris Becker a BBC tévétársaság szakkommentátoraként ezt merészelte mondani Fucsovics Márton és Novak Djokovics mérkőzése alatt, miközben a kamera ráközelített Fucsovics Márton kedvesére.

Botrány... A Women in Sport and Perception Agency (amely a sportban való egyenlőség kérdésével foglalkozik Nagy-Britanniában) egyből tudta, mi a tényállás. Ez bizony gusztustalan szexista kiszólás! Ideje megvilágosodnia annak, aki nem így eszmél. „Ha két férfi így beszél egy hölgyről, ráadásul élő adásban, az már túl sok.” Igazított el mindenkit a Daily Mail című újságban Stephanie Hilborne, a szervezet elnöke.

Ha normális lenne a világ, akkor Boris Becker jót kacagna az álszent felháborodáson, s egy csokor kíséretében pezsgős vacsorára meghívót küldene Hilborne kisassz.... – elnézést, már majdnem leírtam a trágár minősítést, amit egy felvilágosult hölgy, akarom mondani biológiailag nőnek született emberi egyed kötelesség- és reflexszerűen vissza kell hogy utasítson.

De a világ nem normális. Legalábbis odaát. Ez az egész „ügy” nem más, mint a szivárvány egyik árnyalata. S emberek, újságíró-kollégák mindezzel képesek úgy foglalkozni, mintha ez tényleg „hír” lenne.

Kedves Boris! Mi, egészséges gondolkodású magyarok köszönjük a bókot. Igen, Böszörményi Anett, Fucsovics Márton kedvese kimondottan csinos, minden egészséges férfinak ez az első gondolata, amikor rápillant. S igen, a magyar lányok tényleg csodálatosak, nekünk a legszebbek a világon. Büszkék vagyunk rájuk! S jó érzés hallani, hogy ezt más is így gondolja.

S hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme egy fotó Böszörményi Anett Instagram-oldaláról Fucsovics Mártonnal közösen.

Hilbourne kisassz... képét kizárólag a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett nem közöljük.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.