Gulácsi: Benne van a gól, ha a kapustól jön egy rossz passz

Gulácsi Péter nem beszél mellé, elismeri, hogy hibázott a PSG második gólja előtt. Noha a párizsi csapat simán, 3-0-lal kiverte az RB Leizigot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, Gulácsi amondó, néhány nap múlva talán már képesek lesznek boldogan visszatekinteni ezekre a napokra, hiszen a Lipcse szenzációs eredményt ért el.

Magyar Nemzet
2020. 08. 19. 9:55
Champions League - Quarter Final - RB Leipzig v Atletico Madrid
SOCCER-CHAMPIONS-RBL-ATM/REPORT Fotó: POOL New Forrás: Lluis Gene/Pool via REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Már az első perctől tudtuk, hogy a PSG erősebb csapat az Atléticónál. Nem is volt olyan tökéletes napunk, mint a madridi együttes ellen, így esélyünk sem volt. Nem voltunk kellően agresszívak, sem bátrak. Ha nem tudod elérni a legjobb szintedet egy ilyen meccsen, akkor a saját dolgod nehezíted meg” – idézi Gulácsit a Kicker a 3-0-s vereség után.

A második PSG-gól. Gulácsi verve volt
Angel di Maria lövésénél
Fotó: David Ramos / MTI/EPA/Getty

A magyar válogatott kapus nem akarja elkenni a felelősségét, elismeri, hogy a második gólja előtt hibázott. Igaz, ezért még a Sky Sports sem húzta le.

„Megpróbáltam megjátszani Sabitzert, de a passz túl erős volt. Mindig megpróbáljuk kihozni a saját térfelünkről a labdát, sajnos egy gól mindig benne van ebben, ha a kapustól jön egy rossz passz” – így Gulácsi.

Az RB Leipzig magyar kapusában vegyes érzések kavarognak, egyszerre büszke és csalódott.

„Büszkék lehetünk, hiszen eljutottunk az elődöntőig, ugyanakkor csalódottak is vagyunk, mert be akartunk jutni a döntőbe. Egy-két nap múlva talán már boldogabbak leszünk, hogy egyáltalán eddig eljutottunk.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.