Holman Dávidék játék nélkül estek ki a Bajnokok Ligájából

A Slovan Bratislava fellebbez az UEFA döntése ellen, valószínűleg az Európa-ligában folytatja.

MTI
2020. 08. 24. 19:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holman Dávid szlovák csapata, a Slovan Bratislava játék nélkül búcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjétől, mert múlt szerdán és pénteken sem tudta lejátszani első fordulós mérkőzését a feröeri KÍ Klaksvík otthonában. A találkozó mindkét alkalommal a feröeri hatóságok utasítása miatt maradt el, ugyanis a szlovák küldöttségben egy-egy koronavírussal fertőzött személyt találtak.

Az európai szövetség (UEFA) ezért a mérkőzést 3-0-s gólkülönbséggel a KÍ csapatának javára igazolta, amely így a selejtező második fordulójában a svájci Young Boys együttesével játszik. Az Aktuality nevű szlovák hírportál idézi Ivan Kmotríkot, a Slovan klubigazgatóját, aki leszögezte: fellebbeznek a döntés ellen, mivel egyik alkalommal sem egy játékosuk vírustesztje lett pozitív.

Amennyiben az UEFA nem változtatja meg a döntését, a pozsonyiak az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában folytatják szereplésüket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.