Kalmár Zsolt kedvese belebújhatott Lewandowski mezébe

Az Andorra elleni vb-selejtezőn megsérült játékos megszerezte a feleségének a lengyel sztár dresszét.

Magyar Nemzet
2021. 04. 02. 9:17
Kalmár
Kalmár Zsolt alapember a magyar válogatottban Fotó: Vaszil Donev Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kalmár Zsolt kedvese, aki három éve immár a felesége egyszerre szomorú és boldog. Őt is megviseli, hogy a férje megsérült az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn, a párja azonban még ezt megelőzőleg valóra váltotta egy álmát: megszerezte neki mezét.

Karolina egyből fel is próbálta a dresszt, ami az Instagramra feltöltött fotó alapján igazán jól áll neki.

Mára várhatunk hírt arról, hogy mennyire súlyos Kalmár Zsolt sérülése. Bár maga is meglehetősen borúlátóan nyilatkozott az andorrai találkozó után, reméljük, a válogatott középpályása ott lehet az Európa-bajnokságon, ha már klubcsapatát, a Dunaszerdahelyt nem segítheti a szlovák bajnoki címért vívandó küzdelemben.

Kalmár Zsolt csütörtökön videoüzenetben fordult a szurkolókhoz, és bizakodásának adott hangot, hogy minél előbb visszatérhet a pályára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.