Már időpont sincs a folytatásra

Minden teljesen bizonytalan, de legalább nem hitegetnek.

2020. 04. 15. 11:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyorsan elment a húsvét. A nővéremmel kettesben töltöttük, sütöttünk, főztünk, még tojást is festettünk. Próbáltuk magyarossá tenni az ünnepet, neki ez volt az első húsvétja a szüleink nélkül, láttam, kicsit megviseli, de el kellett fogadnunk, hogy az idén nem jöhettek hozzánk, és mi sem mehettünk haza. A városban is minden más volt, mint ilyenkor szokott. Él a kijárási korlátozás, az utcák néptelenek, Kansas is leállt.

Az eredeti tervek szerint május közepén folytattuk volna a bajnokságot, de a profi liga, az MLS tegnap minden játékosnak levelet küldött, hogy erre még sincs esély. Ez is elszomorított, ám számítani lehetett az újabb halasztásra. Ráadásul most először a liga nem is tűzött ki újabb időpontot, ez is jelzi, itt is minden teljesen bizonytalan. Nem is baj, hogy nincsen új dátum, csak hitegetésnek lenne jó. Elég, ha majd úgy szólnak, hogy három hét múlva ismét meccseket játszhatunk, mert annyi idő kellene a felkészüléshez és a formába lendüléshez. Az egyéni edzések és a közös erőfejlesztések továbbra is zajlanak úgy, hogy mindenki a saját otthonában végzi, de a képernyőn látjuk egymást, azaz lényegében semmi sem változik már hetek óta. Egyelőre azt sem tudjuk, valóság lesz-e a fizetések csökkentéséről szóló pletyka.

Mindannyian figyeljük a híreket, örülünk, hogy New Yorkban megállt a járvány növekedése, itt, Kansasban pedig állítólag tesztelnek egy vakcinát – remélem, sikerrel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.