Nagy Ádám edzője dühös Marco Rossira

Magyar Nemzet
2019. 09. 24. 10:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig több mint két hét múlva Horvátországban játszik ismét sorsdöntő Eb-selejtezőt a magyar válogatott, így különösen fontos lehet, hogy miként teljesítenek klubjaikban az idegenlégiósaink. kisebb sérüléssel érkezett haza az angol másodosztályú Bristoltól a legutóbbi edzőtáborba, Szlovákia ellen játszott is 65 percet, majd sérültebben ment vissza a klubjához. Lee Johnson, a Bristol City menedzsere dühösen nyilatkozott, hozzátéve: talán jobb is, hogy ezúttal nem beszélt szövetségi kapitánnyal. Nagy Ádám mindenesetre kihagyta a Swansea elleni bajnokit.

Jobb hírek érkeztek viszont Németországból, a Leipzig továbbra is remekel, ezúttal a Brémát verte 3-0-ra, gólt fejelt, ismét biztos pont volt a kapuban. 73 percet kapott a Schalkétől 2-1-re kikapó Mainzban, viszont csak a Freiburg kispadját koptatta az Augsburg ellen 1-1-re végződött meccsen. Bese Barnabás szokás szerint kezdő volt a francia másodosztályú Le Havre-ben az Orleans ellen (2-2), és ugyanez igaz a Cracoviát 2-1-re legyőző Legia Warszawa magyarjára, Nagy Dominikra is. Holender Filip 85 percig volt a pályán a svájci Luganóban (1-1 a Luzernnel), a salzburgi pihent a hét végi osztrák fordulóban. Korhut Mihály végig pályán volt a görög Ariszban a PAOK ellen, utóbbi a 97. percben mentette a meccset 2-2-re, Kádár Tamás csak csereként játszott 37 percet az ukrán Dinamo Kijevben, amely 5-0-ra kiütötte a Poltavát. Az észak-amerikai MLS-ben a Kansas City 3-2-re kikapott a Coloradótól, Baráth Botond végigjátszotta a mérkőzést, Németh Krisztiánt a 74. percben lecserélték. Ugyancsak 3-2-re kapott ki az al-Ittihald Kalba az emírségekben az al-Ain csapatától, szögletből adott gólpasszt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.