Rendőrt rugdosott a világ legdrágább védője, az MU kapitánya

A görög hatóságok szombaton engedélyezték Harry Maguire-nak, hogy elhagyja az országot. A Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya nyaralása közben Mikonosz szigetén egy születésnapi bulin verekedésbe keveredett, és a rendőrökre is rátámadt.

2020. 08. 22. 17:15
Europa League Semi Final - Sevilla v Manchester United
Soccer Football - Europa League Semi Final - Sevilla v Manchester United - RheinEnergieSTADION, Cologne, Germany - August 16, 2020 Manchester United's Harry Maguire reacts, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Ina Fassbender/Pool via REUTERS - RC27FI9WTW4Z Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balul sült el a görögországi nyaralása Harry Maguire-nak, akit a Manchester United tavaly nyáron 87 millió euróért szerződtetett a Leicestertől, és ebben a vonatkozásban a földkerekség legdrágább védőjének számít. (A második helyen a holland Matthijs de Ligt áll, őt ugyancsak tavaly nyáron 85,5 millió euróért vette meg a Juventus az Ajaxtól). A 27 éves, 26-szoros angol válogatott Maguire és barátai Mikonosz szigetén egy születésnapi bulin egy ugyancsak angol társasággal szólakoztak össze, ami verekedésbe torkollott. A problémát az okozta, hogy a másik társaság tagjai nem szívelik a Manchester Unitedet, és ennek hangot is adtak. Maguire és két társa a kiérkező rendőrökkel is összetűzésbe kerül. A labdarúgó és egyik barátja megütötte a rendőröket, és a hátvéd meg is rúgta a helyi közeget. A hatóságok őrizetbe vették a rendbontókat, majd később közölték, hogy óvadék ellenében kiengedik őket, de eljárás indul ellenük hivatalos személy elleni erőszak, testi sértés és vesztegetési kísérlet (!) miatt is. A kapitányságon ugyanis némi készpénzzel megpróbálták elsimítani az ügyet,

Szombati hírek szerint Maguire és társai immár lehiggadva mindenben együttműködtek a hatóságokkal, és elhagyhatják Görögországot. Az ügyükben kedden lesz tárgyalás, de azon nem kell személyesen részt venniük, miután tanúvallomást tettek egy görög ügyész előtt. A híradások az óvadék összegéről nem tettek említést.

Harry Maguirre nagyot hibázott Fotó: Reuters/Pool/Ina Fassbender

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.