Zara Tindall, II. Erzsébet királynő unokája ismét várandós

A hírt férje, Mike Tindall jelentette be. A párnak már van két gyermeke, a hatéves Mia és a kétéves Lena.

Forrás: borsonline.hu2020. 12. 09. 16:29
Philips, Zara; Tindall, Mike; ANDRÁS herceg; BEATRIX hercegnõ
Zara Tindall és a férje, Mike Tindall brit rögbijátékos (elöl), valamint András yorki herceg és lánya, Beatrix yorki hercegnő 2019. április 21-én Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zara Tindall, Erzsébet királynő unokája a harmadik gyermekével várandós. A hírt férje, Mike Tindall jelentette be. A párnak már van két gyermeke, a hatéves Mia Grace és a kétéves Lena Elizabeth.

– Ez egy jó időszak a számomra. Múlt héten voltunk vizsgálaton és bejelenthetem, hogy a harmadik Tindall-baba úton van – mondta büszkén egy podcast adásban az egykori rögbi-játékos.

Zara Tindall és a férje, Mike Tindall brit rögbijátékos
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Sokan lemaradnak idén az angol királynő karácsonyi vacsorájáról

Idén elmarad a brit királyi család hagyományos karácsonyi vacsorája, a pandémia miatt II. Erzsébet angol királynő és férje, Fülöp herceg csendben, elvonulva ünnepel – írja online felületén a Mindmegette magazin.

II. Erzsébet brit királynő és családja immár évtizedek a Sandringham kastélyában tölti az ünnepeket, az idei karácsony azonban nekik is más lesz a járványhelyzet miatt. A nagy karácsonyi lakomát hagyományosan december 25-én szokták megtartani, melyre a királynő és Fülöp herceg összes gyermeke és azok teljes családja mindig hivatalos. II. Erzsébet királynő és férje általában az ünnepek előtt néhány nappal elutazik a Norfolk megyében található Sandringham kastélyba, míg a család többi tagja december 24-én csatlakozik hozzájuk.

A Buckingham Palota néhány napja megerősítette, hogy idén a pandémia miatt 33 év után először elmarad a közös ünneplés. A 94 éves királynő és 99 éves férje idén rendhagyó módon a Windsor kastélyban töltik az ünnepeket, mely 40 kilométerre található Londontól. A királyi pár egyébként azóta itt tartózkodik, amióta újra kijárási korlátozás van érvényben Angliában, és nem érintkeztek senkivel.

A brit kormány az ünnepekre való tekintettel oldott a teljes izoláción, és annyi engedmény tett, hogy december 23. és 27. között 3 háztartás összegyűlhet a windsori palotában, így néhányan meglátogathatják majd a koruk miatt igencsak veszélyeztetett helyzetben lévő király párt. A kérdés csak az, ki lesznek a szerencsések.

A Buckingham Palota orvosa azt tanácsolta a királynőnek, hogy saját maga és férje érdekében a meghívott vendégek névsorának összeállításakor vegye figyelembe azok korát és hogy mekkora mértékben voltak kitéve a fertőzésnek. A brit média szerint így Vilmos, Katalin és a gyerekek biztosan kimaradnak idén, György és Sarolta ugyanis iskolába járnak, így potenciális veszélyforrást jelentenek a királynőre és férjére. Így viszont lehetőséget kaphatnak, hogy a Katalin családjával, a Middletonékkal ünnepeljenek.

A trónörökös Károly felesége, Kamilla jelenléte is kérdéses a királynő karácsonyi asztalánál, hiszen a cornwalli hercegnének is két gyermeke és öt unokája van, így nem tanácsos érintkeznie az uralkodói párral.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.