Megható módon emlékezik Mága Zoltán Balázs Fecóra + videó

Balázs Fecó tavaly, november 26-án távozott az élők sorából.

Forrás: MW2021. 01. 06. 14:19
null
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző életének hetvenedik évében hunyt el Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, hegedűművész, Mága Zoltán igazán megható módon, egy feldolgozással emlékezik Balázs Fecóra, aki tavaly, november 26-án távozott az élők sorából.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző életének hetvenedik évében hunyt el
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mága Zoltán méltóképpen szeretett volna megemlékezni a tavaly elhunyt Balázs Fecóról, így többedmagával, Keresztes Ildikóval, Zsédával, Tóth Gabival, Wolf Katival és a lányával, Mága Jenniferrel közösen adta elő a zenész egyik legismertebb dalát, a Csönd évét.

A zenészek elsőként Mága Zoltán XIII. Budapesti Újévi Koncertjén adták elő a megindító feldolgozást, amit a hegedűművész a közösségi oldalán is közzétett.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=307579424001544

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Egy nappal téves halálhíre után meghalt Tanya Roberts

Egy nappal azután, hogy tévesen a halálhírét keltették, elhunyt Tanya Roberts amerikai színésznő, a Halálvágta című James Bond-film sztárja.

A 65 éves filmcsillag hétfőn este halt meg húgyúti fertőzés szövődményeiben a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban – közölte élettársa, Lance O’Brien kedden a Fox News amerikai hírtelevízióval. Egy nappal korábban menedzsere, Mike Pingel jelentette be tévesen a színésznő halálhírét.

Hétfő délután Pingel azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy a 65 éves színésznő – aki még karácsonykor, kutyasétáltatás után esett össze otthonában – életben van, de nagyon rossz állapotban.

A menedzser azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts élettársa vasárnapi kórházi látogatásakor úgy látta, mintha a színésznő végleg eltávozott volna.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.