Sportolás közben esett össze a Harry Potter-filmek sztárja, kórházban kezelik

Egy hírességeknek rendezett golfmeccsen esett össze a színész – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST2021. 09. 24. 14:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tom Felton, a Harry Potter-filmekben a címszereplő riválisát, Draco Malfoyt játszotta. A golfverseny szervezői közölték, hogy a hollywoodi sztárnak egészségügyi problémái adódtak a játék során, ezért a közeli kórházba szállították. A színész a héten töltötte be a 34. életévét.

A híresség állapotával kapcsolatban teljes hírzárlatot rendeltek el, a képek tanúsága szerint annyit lehet tudni, hogy Felton eszméleténél volt, amikor kórházba szállították.

A rendezvényen tartózkodó szemtanú szerint a színész zavartan viselkedett, és nem is tudott talpra állni, ezért többen segítségére siettek, együttes erővel fektették fel a golfautóra – írja a német Bild. A rajongók azonnal találgatásba kezdtek, hogy mi lehetett a rosszullét oka. Több rosszindulatú pletyka is szárnyra kapott, ami azonban talán ennél is fontosabb, hogy a legtöbben mihamarabbi gyógyulást kívántak kedvencüknek.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Flickr
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.