Hiába akar Meghan hollywoodi sztár lenni, Katalint csodálták a vörös szőnyegen

A legújabb James Bond-film premierjén a cambridge-i hercegné volt messze a legstílusosabb.

Forrás: Ripost.hu2021. 10. 02. 17:49
VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ
London, 2021. szeptember 28. Vilmos cambridge-i herceg, a brit trnrks elsszltt fia s felesge, Katalin cambridge-i hercegn a Nincs id meghalni (No Time To Die) cm film vilgpremierjn a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-n. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tl vettik a brit mozik. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer Fotó: Vianney Le Caer
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Megxittel és a Los Angelesbe való költözéssel egyértelműen az volt Meghan Markle egyik célja, hogy hercegnéként végre meghatározó név legyen Hollywoodban, ami színésznőként nem jött neki össze. A sztárvilág azonban kezdi kivetni magából őt és Harryt is, hiába dolgoznak a Netflixszel – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Ellenben Katalinnak sikerült szerda este átélnie azt, amire a sógornője hiába áhítozik. A 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni londoni premierjén filmsztárok között vonult végig a vörös szőnyegen. Sőt, mindenki szerint ő volt a legstílusosabban felöltözve. A kifejezetten neki készült Jenny Packham ruhájában bármelyik világhírű színésznő azonnal megjelenne az Oscar-gálán.

A James Bond-széria évtizedek óta a brit filmgyártás ékköve, így megszokott, hogy a királyi család tagjai is részt vesznek a premiereken. Katalin mellett a férje, Vilmos, valamint Károly és Camilla is jelen voltak.

(Borítókép: Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő a Nincs idő meghalni (No Time To Die) című film világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. Fotó: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.