Hiánypótló és formabontó trükkorgia Dobó Kata új filmje

A december 9-én mozikba kerülő El a kezekkel a Papámtól! című rendezése hamisítatlan családi mozifilm rengeteg speciális effektussal.

Forrás: ORIGO2021. 11. 28. 14:47
Helmeczy Dorottya Forrás: POLYÁK ATTILA - ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

"Minél inkább belesüppedünk a fogyasztói társadalom kényelmébe, annál inkább arra vágyunk, hogy a szabadidőnkben nyomasztó, sötétebb tónusú filmeket nézzünk, miközben szükségünk van ártatlan és őszinte mesékre is" – mondta az Origónak adott interjújában Helmeczy Dorottya, aki állandó producertársával, Kálomista Gáborral ezúttal egy családi mozifilmmel jelentkezik.

Dobó Kata december 9-én mozikba kerülő El a kezekkel a Papámtól! című rendezése hamisítatlan családi mozifilm rengeteg speciális effektussal, a producer szerint pedig csak segítheti a produkció sikerét, ha sokan politikai pártállás alapján ítélik meg a művet pusztán azért, mert a színészek és a producerek tekintetében is van átfedés az Elk.rtukkal - olvasható az Origo cikkében.

Az interjú ide kattintva érhető el.

Borítókép: Helmeczy Dorottya (Fotó: POLYÁK ATTILA - ORIGO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.