Őt választották idén a világ legvonzóbb férfijának

A People magazin idén is megválasztotta a világ legszexibb élő férfiját: 2021-ben Paul Rudd kapta a megtisztelő címet – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 11. 10. 13:14
null
Paul Rudd on MLB Network's Intentional Talk. Fotó: Picasa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 52 éves Paul Rudd lett a világ legszexibb férfija a People magazin szerint, amin még ő maga is meglepődött:

Van elég önkritikám, hogy tudjam, amikor az emberek meghallják, hogy engem választottak, azt kérdezik: Mi van? És ez nem hamis alázat. Annyian megkaphatták volna előttem a címet

– mondta a címlapsztoriban. 

Tavaly Michael B. Jordan, előtte pedig John Legend lett a világ legszexibb férfija a People szerint. A korábbi nyertesekről – egészen 1985-től kezdve – az Origo galériát is készített, mely ITT tekinthető meg.

Paul Rudd amerikai színész, eddig közel 130 filmben és sorozatban szerepelt. A Marvel-univerzumban jelenleg ő játssza a Hangyát, de például Judd Apatow több vígjátékában (A 40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) is láthattuk, a Jóbarátok rajongói pedig Phoebe férjeként emlékezhetnek rá.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Paul Rudd az MLB Network Intentional Talk című műsorában (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.