Szomorú hírt jelentett be a Hooligans + videó

A zenekar basszusgitárosa másfél évtized után távozik a bandából. A Hooligans legújabb klipjével búcsúzik Késmárki Zsolttól.

Belák Tamás
Forrás: Facebook/Hooligans2021. 12. 17. 10:06
null
Fotó: Kisskrisztiii
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szomorú apropó miatt jelentkezünk – szólította meg rajongóit a zenekar Facebookon közzétett bejegyzésében.

Késmárki Zsolti élete új irányt vesz, így 15 év közös munka után elhagyja a Hooligans zenekart

– Nehéz szívvel ugyan, de a döntését elfogadtuk, és barátságban válunk el egymástól. Természetesen egy pillanatra sem maradtok Hooligans nélkül, keressük azt a zenésztársunkat, akivel végig tudjuk vinni a pályafutásunkat. Amint megtaláljuk a megfelelő embert, zenészt, barátot azonnal tájékoztatni fogunk benneteket – írták.

Legújabb videóklipünkkel szeretnénk megköszönni az elmúlt éveket, a közös élményeket és sok sikert kívánunk neki a jövőben.

Az új klip ma reggel debütált YouTube-on. A dal a Hooligans legfrissebb, a korábbiaknál keményebb, metalcore hangzásra váltó lemezén, a Zártosztályon megjelent Elindul a lejtő című dalhoz készült.

A zenekar soron következő koncertje február 12-én lesz a Barba Negra-ban, így nem kizárt, hogy az új basszusgitáros is azon az eseményen mutatkozik majd be.

Borítókép: Promókép a Zártosztály című albumhoz (Fotó: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.