időjárás 6°C Balázs 2023. február 3.
logo

Hamarosan új stílussal mutatkozik be az immár 83 esztendős Korda György

Forrás: Ripost, Metropol
2022.01.06. 13:02
Hamarosan új stílussal mutatkozik be az immár 83 esztendős Korda György

Nagy napot ünnepelt kedden Korda György. Az énekes 83 éves lett, de láthatóan nem fog rajta az idő. Rengeteg terve van, energikus és jókedve mit sem változott az elmúlt évtizedekben.

Évtizedeket letagadhatna a korából Korda György, aki kedden lett 83 éves. A legendás előadóművész kirobbanó formában van, és az elmúlt két év, a pandémia időszaka sem változtatott az örök optimista jellemén. Rengeteg rajongó, barát és ismerős köszöntötte fel a nagy napon, de óriási bulit nem tartottak - írja online felületén a Ripost.

„Klárika szeretett volna nekem egy nagyobb összejövetelt szervezni, de a nyolcvanhárom nem kerek életkor, inkább majd a nyolcvanötödik születésnapomon ünnepeljünk nagyot!”

– árulta el a Metropolnak mosolyogva Korda György, aki azt is bevallotta, hogy már várta a 2021-es év végét.

„Nem volt olyan rossz az év, hiszen sok fellépésen vehettünk részt, ráadásul a Reptér című dalunkhoz készült klip óriási siker volt, az idősektől az egészen fiatalokig rajonganak érte! Ez óriási csoda és öröm mindkettőnk számára!”

Az énekest minden évben meglepi az idő múlása, lélekben fiatalnak és életerősnek érzi magát, és szerencsére mentálisan és fizikailag is kiváló állapotban van. Ráadásul tervei is vannak a jövőre nézve.

„Van, amiről még nem beszélhetek, de annyit elmondhatok, hogy hamarosan megjelenik az új dalunk és klipünk Klárikával, ami teljesen más stílusú szám lesz, mint az eddigiek. A címe Pesti mese, az életünkről szól, és egy olyan alkotógárda és stáb működik közre benne, akik egyébként fiataloknak szoktak dolgozni. Nemsokára minden kiderül!”

– fogalmazott mosolyogva Korda György, aki ezen kívül csak egészséget szeretne az élettől, hogy minél több tervét megvalósíthassa, és minél több időt tölthessen imádott feleségével, Balázs Klárival.

A Ripost cikke IDE, míg a Metropol riportja IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Korda György előadóművész, mint Budapest díszpolgára. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.