Hamarosan új stílussal mutatkozik be az immár 83 esztendős Korda György

Nagy napot ünnepelt kedden Korda György. Az énekes 83 éves lett, de láthatóan nem fog rajta az idő. Rengeteg terve van, energikus és jókedve mit sem változott az elmúlt évtizedekben.

Forrás: Ripost, Metropol2022. 01. 06. 13:02
KORDA György
Budapest, 2019. június 19. A Budapest díszpolgári címmel elismert Korda György elõadómûvész az Újvárosháza dísztermében 2019. június 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évtizedeket letagadhatna a korából Korda György, aki kedden lett 83 éves. A legendás előadóművész kirobbanó formában van, és az elmúlt két év, a pandémia időszaka sem változtatott az örök optimista jellemén. Rengeteg rajongó, barát és ismerős köszöntötte fel a nagy napon, de óriási bulit nem tartottak - írja online felületén a Ripost.

„Klárika szeretett volna nekem egy nagyobb összejövetelt szervezni, de a nyolcvanhárom nem kerek életkor, inkább majd a nyolcvanötödik születésnapomon ünnepeljünk nagyot!”

– árulta el a Metropolnak mosolyogva Korda György, aki azt is bevallotta, hogy már várta a 2021-es év végét.

„Nem volt olyan rossz az év, hiszen sok fellépésen vehettünk részt, ráadásul a Reptér című dalunkhoz készült klip óriási siker volt, az idősektől az egészen fiatalokig rajonganak érte! Ez óriási csoda és öröm mindkettőnk számára!”

Az énekest minden évben meglepi az idő múlása, lélekben fiatalnak és életerősnek érzi magát, és szerencsére mentálisan és fizikailag is kiváló állapotban van. Ráadásul tervei is vannak a jövőre nézve.

„Van, amiről még nem beszélhetek, de annyit elmondhatok, hogy hamarosan megjelenik az új dalunk és klipünk Klárikával, ami teljesen más stílusú szám lesz, mint az eddigiek. A címe Pesti mese, az életünkről szól, és egy olyan alkotógárda és stáb működik közre benne, akik egyébként fiataloknak szoktak dolgozni. Nemsokára minden kiderül!”

– fogalmazott mosolyogva Korda György, aki ezen kívül csak egészséget szeretne az élettől, hogy minél több tervét megvalósíthassa, és minél több időt tölthessen imádott feleségével, Balázs Klárival.

A Ripost cikke IDE, míg a Metropol riportja IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Korda György előadóművész, mint Budapest díszpolgára. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.