A halálos lövést leadó Alec Baldwin újra forgatni kezdett

A tavaly októberi halálos incidens óta újra forgat Alec Baldwin, egyszerre két filmet is, Olaszországban. A sztár először dolgozik együtt filmben öccsével, Williammal.

Forrás: MTI2022. 03. 24. 12:32
BALDWIN, Alec
New York, 2021. oktber 22. 2015. szeptember 21-n az ENSZ New York-i szkhzban ksztett kp Alec Baldwin amerikai sznszrl. Baldwin egy kellkfegyverrel agyonltte a vezetoperatrt, a rendezt pedig megsebestette az j-mexiki Santa Fe kzelben tartott filmforgatson 2021. oktber 21-n. A westernfilmnek a sznsz fszereplje s producere volt. MTI/AP/Seth aWenig Fotó: Seth Wenig
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A sajtó értesülései szerint a Halyna Hutchins ukrán-amerikai operatőrre a halálos lövést leadó hollywoodi sztár Rómában kezdte meg két film forgatását a Minerva Pictures produkciójában, az ILBE olasz produkciós vállalattal együttműködésben.

A Kid Santa és Billie's Magic Word című filmek főszereplőit a testvérek alakítják, akik első ízben dolgoznak együtt filmes stábban.

 A sztárok két hétig forgatnak az olasz fővárosban, amely a kulisszát szolgáltatja a családi és karácsonyi filmek műfajába sorolt produkciókhoz.
A rendező az olasz Francesco Cinquemani, aki az Andron: The Black Labyrinth című 2015-ös action-sci-fi után másodszor dolgozik együtt Alec Baldwinnal.

A szereplőgárda tagja Elva Trill is, akit júniustól a Jurassic World-trilógia befejező részében, a Világuralomban láthatnak a mozinézők.

Alec Baldwin október 21-én az új-mexikói Santa Fében, a Rust című western forgatása közben lőtte le a vezető operatőrt, a 42 éves Hutchinst és sebesítette meg Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt.

Borítókép: 2015. szeptember 21-én az ENSZ New York-i székházában készített kép Alec Baldwin amerikai színészről (Fotó: MTI/AP/Seth Wenig)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.