Íme, az első fotó II. Erzsébet dédunokájáról

A brit uralkodó kilencedik dédunokáját eddig nem láthatták az alattvalók.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 19. 9:55
II. ERZSÉBET; JOHNSON, Boris; VILMOS herceg; KÁROLY herceg
St Austell, 2021. június 12. II. Erzsébet brit királynõ (k) Boris Johnson brit miniszterelnök (j2) társaságában a világ iparilag legfejlettebb hét államát tömörítõ csoport, a G7 vezetõinek csúcstalálkozója alkalmából adott fogadáson az angliai Cornwall grófságban lévõ St Austellben 2021. június 11-én. Balról a második Károly walesi herceg, mögötte fia,Vilmos cambridge-i herceg MTI/EPA/Downing Street/Andrew Parsons Fotó: Andrew Parsons
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Instagram-oldalán mutatta meg imádott kisfiát Eugénia hercegnő – számolt be róla a Ripost.hu cikke.

Sarah Ferguson és a mostanában botrányos életű András herceg kisebbik lánya tavaly februárban hozta világra Augustot, aki azóta bearanyozza a szerettei mindennapjait. A család idén az első olyan húsvétot tölthette együtt, amit már a kisfiú is érzékelt, és az ünnep alkalmából Eugénia végre megmutatta a gyermeke arcát.

A fotón látható Eugénia férje Jack Brooksbank is, aki tavaly nyáron megcsalási ügybe keveredett: míg azt állította otthon, hogy üzleti ügyben utazik el otthonról, addig egy paparazzi lefotózta, amint egy luxusjachton időzik egy csinos hölggyel. A jelek szerint azonban a házaspár tisztázta a helyzetet és rendezték a kapcsolatukat.

Fotó: Instagram

Borítókép: II. Erzsébet brit királynő (Fotó: MTI/EPA/Downing Street/Andrew Parsons)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.