Angelina Jolie-nak is menekülnie kellett Lvivben, miután megszólaltak a légvédelmi szirénák + videó

A színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként érkezett Ukrajnába.

Forrás: Ripost2022. 05. 02. 12:10
JOLIE, Angelina
Róma, 2021. október 25. Angelina Jolie amerikai színésznõ az Örökkévalók (Eternals) címû film bemutatója alkalmából tartott fotózáson Rómában 2021. október 25-én. A filmet november 3-tól vetítik az olasz mozikban. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepődtek Lviv lakói szombaton, miután a 46 éves Angelina Jolie hirtelen megjelent egy helyi kávézóban – olvasható a Ripost cikkében.

Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként érkezett Ukrajnába. Köztudott, hogy a színésznő kiemelten foglalkozik a menekültek helyzetével. Jolie egy bentlakásos iskolát és egy egészségügyi intézményt látogatott meg a CNN szerint.

Később egy olyan felvétel is előkerült, amin a légvédelmi szirénák hangjai hallatszanak, és a színésznő és csapata pedig gyorsan távozott, beszálltak egy ott várakozó autóba – írja a Reuters.

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Angelina Jolie amerikai színésznő az Örökkévalók (Eternals) című film bemutatója alkalmából tartott fotózáson Rómában 2021. október 25-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.