Richard Gere, Diane Keaton és Susan Sarandon közös filmben szerepelnek

Többgenerációs romantikus vígjátékot rendez Michael Jacobs forgatókönyvíró-producer – számolt be róla a Deadline.com.

Forrás: MTI2022. 05. 06. 11:38
Gere, Richard
Toronto, 2017. szeptember 15. Richard Gere amerikai színész a Three Christs címû filmje vetítésén a 42. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 14-én. A filmes seregszemlét idén szeptember 7. és 17. között rendezik a kanadai nagyvárosban. (MTI/EPA/Warren Toda) Fotó: WARREN TODA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Maybe I Do című filmben Keaton és Sarandon mellett Richard Gere, William H. Macy, Emma Roberts és Luke Bracey is játszik. Jacobs ezzel a filmmel debütál rendezőként..

A rendező szerint a nézők már csak a parádés színészgárda miatt is kíváncsiak lesznek a produkcióra. A forgatókönyvet is jegyző Jacobs hozzátette, hogy történetében a közös életét tervező Michelle (Roberts) és Allen (Bracey) meghívja szüleit, hogy kifaggassák őket a házasság előnyeiről, de mint kiderül, a szülők már igencsak behatóan ismerik egymást, ami némiképp megkérdőjelezi a házasság értékeiről hangoztatott nézeteiket.

Nagyon örülünk, hogy egy ilyen többgenerációs, sztárokból álló színészgárdát sikerült toborozni egy olyan témához, amely mindenki számára ismerős: a szerelem, szakítás, aztán egy újabb szerelem

– mondta Dan Guando, a filmet fejlesztő Endeavor Content szóvivője.

A filmet a május 17-én kezdődő cannes-i filmfesztivállal párhuzamosan folyó filmvásáron is bemutatják.

Borítókép: Richard Gere a Three Christs című filmje vetítésén a 42. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 14-én (MTI/EPA/Warren Toda)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.