A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tóth Gabi először vakációzik kislányával

Első közös nyaralására készül a kislányával Tóth Gabi! Az énekesnő már nagyon várja a családi kiruccanást, hiszen ezúttal a Balatonra szervezték a vakációt, azonban blogoldalán kendőzetlen őszinteséggel mesélt a félelmeiről is.

Forrás: ripost.hu2022. 06. 21. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi a csalad.hu oldalon számolt be a döntésükről, miszerint a Balatonra mennek nyaralni. Az énekesnő blogoldalén azt írta, hogy számára ez a legszebb hely a világon, és a legnagyobb öröm, ha gyermekének meg tudja majd mutatni az ő gyerekkora legcsodásabb emlékeinek helyszíneit. Tóth Gabi azt írta, hogy bár nagyon várja, hogy a Balatonon vakációzzanak, de némi félelem azért mégis van benne - idéz az énekesnőtől a Ripost.

A Balaton szeszélyes és öntörvényű

Már gondolatban látom a kérdőjelet sokatok arcán, hogy „akkor mitől fél már megint ez a Tóth Gabi, hiszen a Balaton aztán tényleg a saját közege” Elmondom, miért vagyok mégis egy kicsit ideges a nyaralás miatt.   Először is ott van ugyebár a víz. A Balaton csodálatos, lélegzetelállító és mágikus, de egyben pont olyan szeszélyes és öntörvényű. Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Egy barátnőm egyszer állt a kisfia mellett, aki éppen mászott fel az elefánt alakú csúszda három lépcsőfokán, és egy centire a gyerekétől lehajolt, hogy vizet szívjon a fia vízipisztolyába. Mire felnézett, már nem volt a csúszdán a gyerek. A víz ugyan csak térdig ért azon a helyen, de teljesen fel volt kavarodva, így beláthatatlan volt. Szegény barátnőm éveknek tűnő másodpercekig kiabálta fejhangon a fia nevét, már teljes pánikban, amikor meglátta a gyerek fejbúbját a két méterrel távolabb lévő csúszdán. Addigra lepergett előtte az élete, és mi tagadás, elmondása szerint az emberek nem nagyon mozdították a fülük boltját sem

- olvasható a csalad.hu oldalon.

Fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye

A másik a zümmögő bogarak. Hogy szűkítsük a kört, a darazsak. Én allergiás vagyok a csípésükre, de nem tudom, hogy Hanni ezt örökölte-e. Egyáltalán ezt lehet örökölni? Emlékszem, hogy már kitértem erre egy korábbi blogban, de azért a Balatonnál fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye. Szerintem ez is jogos para. A múltkor akkorára nőtt egy szúnyogcsípés Hannikámon, mint egy dió. És még ennél is nagyobb piros „udvara” volt. Nem győztem küldeni a fotókat a gyerekorvosunknak minden létező szögből

- meséli a blogján az énekesnő, aki utolsóként a nap káros hatásaira is kitért. Szeretné ugyanis megóvni Hannarózát, ezért még az UV szűrős ruhán is elgondolkozott.

A Ripost cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: facebook/tothgabimusic

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.