Mátyás 2024. február 24.
logo

Tóth Gabi először vakációzik kislányával

Forrás: ripost.hu
2022.06.21. 16:55
Tóth Gabi először vakációzik kislányával

Első közös nyaralására készül a kislányával Tóth Gabi! Az énekesnő már nagyon várja a családi kiruccanást, hiszen ezúttal a Balatonra szervezték a vakációt, azonban blogoldalán kendőzetlen őszinteséggel mesélt a félelmeiről is.

Tóth Gabi a csalad.hu oldalon számolt be a döntésükről, miszerint a Balatonra mennek nyaralni. Az énekesnő blogoldalén azt írta, hogy számára ez a legszebb hely a világon, és a legnagyobb öröm, ha gyermekének meg tudja majd mutatni az ő gyerekkora legcsodásabb emlékeinek helyszíneit. Tóth Gabi azt írta, hogy bár nagyon várja, hogy a Balatonon vakációzzanak, de némi félelem azért mégis van benne - idéz az énekesnőtől a Ripost.

A Balaton szeszélyes és öntörvényű

Már gondolatban látom a kérdőjelet sokatok arcán, hogy „akkor mitől fél már megint ez a Tóth Gabi, hiszen a Balaton aztán tényleg a saját közege” Elmondom, miért vagyok mégis egy kicsit ideges a nyaralás miatt.   Először is ott van ugyebár a víz. A Balaton csodálatos, lélegzetelállító és mágikus, de egyben pont olyan szeszélyes és öntörvényű. Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Egy barátnőm egyszer állt a kisfia mellett, aki éppen mászott fel az elefánt alakú csúszda három lépcsőfokán, és egy centire a gyerekétől lehajolt, hogy vizet szívjon a fia vízipisztolyába. Mire felnézett, már nem volt a csúszdán a gyerek. A víz ugyan csak térdig ért azon a helyen, de teljesen fel volt kavarodva, így beláthatatlan volt. Szegény barátnőm éveknek tűnő másodpercekig kiabálta fejhangon a fia nevét, már teljes pánikban, amikor meglátta a gyerek fejbúbját a két méterrel távolabb lévő csúszdán. Addigra lepergett előtte az élete, és mi tagadás, elmondása szerint az emberek nem nagyon mozdították a fülük boltját sem

- olvasható a csalad.hu oldalon.

Fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye

A másik a zümmögő bogarak. Hogy szűkítsük a kört, a darazsak. Én allergiás vagyok a csípésükre, de nem tudom, hogy Hanni ezt örökölte-e. Egyáltalán ezt lehet örökölni? Emlékszem, hogy már kitértem erre egy korábbi blogban, de azért a Balatonnál fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye. Szerintem ez is jogos para. A múltkor akkorára nőtt egy szúnyogcsípés Hannikámon, mint egy dió. És még ennél is nagyobb piros „udvara” volt. Nem győztem küldeni a fotókat a gyerekorvosunknak minden létező szögből

- meséli a blogján az énekesnő, aki utolsóként a nap káros hatásaira is kitért. Szeretné ugyanis megóvni Hannarózát, ezért még az UV szűrős ruhán is elgondolkozott.

A Ripost cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: facebook/tothgabimusic

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.