Elon Musktól kapta a legsértőbb beszólást az új Gyűrűk ura-sorozat

A SpaceX-vezér nem fogta vissza magát az első két rész után – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 09. 08. 9:30
MUSK, Elon
Grünheide, 2021. augusztus 13. Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója látogatást tesz a Tesla Gigafactory nevû gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvõ Grünheidében 2021. augusztus 13-án. A Tesla elsõ európai gyára várhatóan 2021 végén kezdi meg a mûködését. MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul Fotó: Patrick Pleul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk kifakadt a közösségi médiában, most éppen az Amazon Gyűrűk ura-sorozatát ostorozza: „Tolkien forog a sírjában!”

A milliárdos szerint a férfi karakterek egytől egyig gyengék, egyetértve így az online trollok által megfogalmazott kritikákkal – írja a The Hollywood Reporter.

Eddig szinte minden férfi karakter gyáva, bunkó vagy mindkettő, csak Galadriel bátor, okos és kedves

– jegyezte meg Musk.

Galadriel, akit a walesi színésznő, Morfydd Clark alakít, egy harcos tünde, akit a már jól ismert trilógiában Cate Blachett személyesített meg. A sorozat története azonban jóval A Gyűrűk ura eseményei előtt játszódik, Galandriel köré felépítve az eseményeket, ami sokak tetszését egyáltalán nem nyerte el – tette hozzá a lap.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.