Megrázó részletek: Béres Anett elárulta, mi történt valójában a teaszeánsz után

Anett a Palikék világa By Manna műsorban számolt be a vele történt sokkoló történet drámai részleteiről.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 09. 24. 16:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Béres Anett történetét mindenki ismeri ebben az országban. Az egykori valóságshow-szereplő a nyáron került szorongató helyzetbe azután, hogy egy ayahuasca szertartás következtében elvesztette a józan ítélőképességét és egy erdőbe rohant. A fiatal nő öntudatlan állapotban bolyongott, közben súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, többek között 

eltört öt bordája, a sarokcsontja és az egyik gerinccsigolyája is.

Csak a szerencséjén múlt, hogy nem bénult le. Anett 24 órán keresztül feküdt egy lakatlan területen, eközben sokszor nem tudta eldönteni, hogy meghalt-e már, vagy még él. A szülei csak órákkal a történtek után értesültek arról, hogy eltűnt, ez pedig nagyban megnehezítette azt, hogy időben a nyomára bukkanjanak az erdőben – olvasható a Borsonline cikkében.

Anett élete a nyári rémálommá vált kalandja után mára kezd visszatérni a normális kerékvágásba, mostanra mankó nélkül járhat, lelkileg és fizikailag is egyre erősebbnek érzi magát. A Palikék világa by Manna című műsorban így beszélt az élményeiről: 

– Sok mindenre nem emlékszem, arra sem, hogy leesek arról a vadászlesről. Az esésre nem emlékszem. Amikor magamhoz tértem, próbáltam felállni, de a lábam kibicsaklott. Láttam, hogy be van dagadva, de nem tudtam, hogy el van törve.

Láttam azt is, hogy dagadt a hátam, de mint később kiderült, elferdült a gerincem, azért volt rajta púp, olyan formája lett a csontozatnak.

– A földön kúsztam, négykézláb, kétméteres körben, attól függően, hogy a napon voltam vagy árnyékban.

Anett számára nagy tanulság, ami vele történt, most már nem kérdés számára, hogy mi a fontos az életben: 

Megtanultam sokkal jobban értékelni az életemet. Egy lelki probléma miatt mentem erre a szeánszra. Megtanultam értékelni a családomat, a barátaimat, a munkámat, az életemet, mindent. Új életet kaptam.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: Béres Anett (Forrás: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.