időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Megrázó részletek: Béres Anett elárulta, mi történt valójában a teaszeánsz után

Forrás: BORSONLINE.HU
2022.09.24. 16:47 2022.09.24. 17:02
Megrázó részletek: Béres Anett elárulta, mi történt valójában a teaszeánsz után

Anett a Palikék világa By Manna műsorban számolt be a vele történt sokkoló történet drámai részleteiről.

Béres Anett történetét mindenki ismeri ebben az országban. Az egykori valóságshow-szereplő a nyáron került szorongató helyzetbe azután, hogy egy ayahuasca szertartás következtében elvesztette a józan ítélőképességét és egy erdőbe rohant. A fiatal nő öntudatlan állapotban bolyongott, közben súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, többek között 

eltört öt bordája, a sarokcsontja és az egyik gerinccsigolyája is.

Csak a szerencséjén múlt, hogy nem bénult le. Anett 24 órán keresztül feküdt egy lakatlan területen, eközben sokszor nem tudta eldönteni, hogy meghalt-e már, vagy még él. A szülei csak órákkal a történtek után értesültek arról, hogy eltűnt, ez pedig nagyban megnehezítette azt, hogy időben a nyomára bukkanjanak az erdőben – olvasható a Borsonline cikkében.

Anett élete a nyári rémálommá vált kalandja után mára kezd visszatérni a normális kerékvágásba, mostanra mankó nélkül járhat, lelkileg és fizikailag is egyre erősebbnek érzi magát. A Palikék világa by Manna című műsorban így beszélt az élményeiről: 

– Sok mindenre nem emlékszem, arra sem, hogy leesek arról a vadászlesről. Az esésre nem emlékszem. Amikor magamhoz tértem, próbáltam felállni, de a lábam kibicsaklott. Láttam, hogy be van dagadva, de nem tudtam, hogy el van törve.

Láttam azt is, hogy dagadt a hátam, de mint később kiderült, elferdült a gerincem, azért volt rajta púp, olyan formája lett a csontozatnak.

– A földön kúsztam, négykézláb, kétméteres körben, attól függően, hogy a napon voltam vagy árnyékban.

Anett számára nagy tanulság, ami vele történt, most már nem kérdés számára, hogy mi a fontos az életben: 

Megtanultam sokkal jobban értékelni az életemet. Egy lelki probléma miatt mentem erre a szeánszra. Megtanultam értékelni a családomat, a barátaimat, a munkámat, az életemet, mindent. Új életet kaptam.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: Béres Anett (Forrás: YouTube)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.