Közel nyolcvanmillió forintnyi gyerektartást kap Kim Kardashian

Kanye Westnek havi 200 ezer dollárt összeget kell fizetnie a négy gyermeke után.

Munkatársunktól
Forrás: VG.hu2022. 11. 30. 11:07
Television personality Kim Kardashian arrives at the 53rd annual Grammy Awards in Los Angeles
MUSIC-GRAMMYS/ Fotó: © Danny Moloshok / Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kim Kardashian és Kanye West megállapodott a válásuk anyagi részleteiben – mondta a CNN-nek egy a folyamatra rálátó forrás.

A megállapodás értelmében, amelynek tervezetét a televízió megszerezte, 

Kardashian havi 200 ezer dollár (több mint 78 millió forint) gyerektartást kap Westtől, és négy gyermekük közös felügyeleti jogán osztoznak.

Kardashian 2021 februárjában nyújtotta be Westtől a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A modell, üzletasszonyt 2022 márciusában jogilag egyedülállónak nyilvánította a bíróság, miután benyújtotta a családi állapota megváltoztatására vonatkozó kérést.

Az év elején a Vogue-nak adott interjújában a Skims alapítója elmagyarázta, mi vezetett a nagy horderejű szakításhoz, az mondta, hogy 

olyan sokáig azt csináltam, ami másokat boldoggá tett. 

Pár hét leforgása alatt Kanye West – aki egy ideje már csak Yeként hívatja magát – szinte minden üzleti kapcsolatát tönkretette a botrányt keltő kijelentéseivel. Ezt követően a Forbes üzleti magazin közölte, hogy a rapper, divattervező, üzletember már le is csúszott a milliárdosok globális listájáról. A Forbes szerint Kanye West jelenlegi vagyona 400 millió dollárra tehető, amely ingatlanból, készpénzből, zenei portfoliójából és a volt felesége, Kim Kardashian Skims alakformáló cégében szerzett 5 százalékos részesedéséből származik. 

A teljes cikk Kanye Westnek havi közel 80 millió forintnyi gyerektartást kell fizetnie Kim Kardashiannak címmel olvasható a VG.hu-n.

Borítókép: Kim Kardashian (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.