időjárás -1°C Ingrid , Ágota 2023. február 5.
logo

Közel nyolcvanmillió forintnyi gyerektartást kap Kim Kardashian

Munkatársunktól
Forrás: VG.hu
2022.11.30. 11:07
Közel nyolcvanmillió forintnyi gyerektartást kap Kim Kardashian

Kim Kardashian és Kanye West megállapodott a válásuk anyagi részleteiben – mondta a CNN-nek egy a folyamatra rálátó forrás.

A megállapodás értelmében, amelynek tervezetét a televízió megszerezte, 

Kardashian havi 200 ezer dollár (több mint 78 millió forint) gyerektartást kap Westtől, és négy gyermekük közös felügyeleti jogán osztoznak.

Kardashian 2021 februárjában nyújtotta be Westtől a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A modell, üzletasszonyt 2022 márciusában jogilag egyedülállónak nyilvánította a bíróság, miután benyújtotta a családi állapota megváltoztatására vonatkozó kérést.

Az év elején a Vogue-nak adott interjújában a Skims alapítója elmagyarázta, mi vezetett a nagy horderejű szakításhoz, az mondta, hogy 

olyan sokáig azt csináltam, ami másokat boldoggá tett. 

Pár hét leforgása alatt Kanye West – aki egy ideje már csak Yeként hívatja magát – szinte minden üzleti kapcsolatát tönkretette a botrányt keltő kijelentéseivel. Ezt követően a Forbes üzleti magazin közölte, hogy a rapper, divattervező, üzletember már le is csúszott a milliárdosok globális listájáról. A Forbes szerint Kanye West jelenlegi vagyona 400 millió dollárra tehető, amely ingatlanból, készpénzből, zenei portfoliójából és a volt felesége, Kim Kardashian Skims alakformáló cégében szerzett 5 százalékos részesedéséből származik. 

A teljes cikk Kanye Westnek havi közel 80 millió forintnyi gyerektartást kell fizetnie Kim Kardashiannak címmel olvasható a VG.hu-n.

Borítókép: Kim Kardashian (Forrás: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.