Már harmadszor is műtötték bőrrákkal a világbajnok német kapust

Saját bevallása szerint már három bőrrákműtéten van túl Manuel Neuer, a német bajnoki címvédő és listavezető Bayern München futballkapusa.

Forrás: MTI2022. 11. 02. 14:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az arcomon voltak kóros elváltozások, ezek miatt három operáción estem át – mondta a 36 éves világbajnok egy szerdai sajtóeseményen, amelyen elindította közös vállalkozását teniszező honfitársával, a háromszoros Grand Slam-bajnok Angelique Kerberrel. A két sportoló kozmetikumokat dob piacra.

Neuer október 12. óta harcképtelen vállsérülés miatt, ezen a héten kezdett újra teljes értékű edzésmunkát végezni, és elképzelhető, hogy szombaton már visszatér a Hertha BSC otthonában sorra kerülő bajnokin.

Borítókép: Manuel Neuer (Fotó: MTI/EPA/Sascha Steinbach)

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.