Hihetetlen dologgal foglalkozik a tíz éve visszavonult színésznő

Ritka interjút adott a Kés/Alatt egykori sztárja, Kelly Carlson: kiderült az is, hogy mivel foglalkozik, mióta felhagyott a színészettel – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 08. 13:24
null
Kelly Carlson Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előkerült, a Fox Newsnak adott interjút Kelly Carlson, aki a Kés/alattban Kimber Henryt játszotta, a száz epizódból több mint nyolcvanban szerepelt. A sorozat vége, 2010 után a színésznő már csak három kisebb szerepet vállalt, gyakorlatilag visszavonult – azóta pedig nem is nagyon lehetett tudni, hogy mi van vele.

Mint kiderült, Carlson Los Angelesből San Diegóba költözött, miután katona férje, Dan Stanchfield egy közeli bázison szolgál. A férfi Tracker Dan márkanéven pengéket, késeket is gyárt, főleg a katonaságnak; az egykori színésznő különféle tokok és tartozékok készítésével segít neki.

Fotó: Flickr

„Soha nem végeztem ezelőtt kétkezi munkát… de imádom” – mondta Carlson, aki arról is beszélt, hogy katonafeleségként is egészen más az élete, mint előtte Hollywoodban volt. „Teljesen más ez az élet, mint bármi, amit eddig tapasztaltam. Annyira földközeli, csupa élmény, egy másik világ” – magyarázta.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.