Király Linda: Két év után végre látom a tesómat

A népszerű énekesnő régóta várja, hogy megölelhesse végre a testvérét.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 08. 02. 22:14
Kirly Linda
Budapest, 2019. december 20. Király Linda énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

A népszerű énekesnő régóta várja, hogy megölelhesse végre a testvérét.

Király Linda nagyon élvezi, hogy a kényszerszünet után végre van munkája, felléphet és gyakorolhatja a szakmáját.

Budapest, 2019. december 20.
Király Linda énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Igaz, koránt sincs annyi buli, mint a koronavírus-járvány előtt, de Lindának nincs oka panaszkodni.

„Szerencsére vannak fellépések, most is épp vidékre készülök és hamarosan a tesómmal is színpadra állunk. Élvezem, hogy ismét közönség előtt énekelhetek” – áradozott Linda, aki bármilyen hihetetlen már az őszt is nagyon várja.

Hamarosan ismét megölelheti

„Lassan két éve nem láttam a másik tesómat és már nagyon hiányoznak. Ha minden jól alakul, ősszel kiutazom Benékhez Amerikába. Legalább egy hónapig szeretnék maradni, hogy bőven jusson időm rájuk, tudjak családozni és kicsit dolgoznék is” – mondta az énekesnő, aki kiskutyáját is magával vinné, nem szívesen válna meg Brooklyntól – olvasható a Ripost cikkében.

„A koronavírus-járvány miatt szigorúbbak lettek a szabályozások, így nem biztos, hogy Brooklyn velem jöhet. Nagyon remélem, hogy őszig nem lesz rosszabb a helyzet, mindenesetre én optimista vagyok” – fejezte be.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.