Komoly elhatározásra jutott Dér Heni, máris visszatér a színpadra

Alaposan felkavarta az állóvizet az énekesnő bejelentése. Sokan pálcát törtek fölötte, amiért dolgozni akar.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 06. 05. 14:41
null
DÉR HENI Fotó: Laszlo Sulyok Forrás: Ripost/Sulyok László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mióta megszületett Dér Heni első gyermeke, azóta bármit is oszt meg közösségi oldalain, rögtön a figyelem középpontjába kerül – olvasható a Ripost cikkében. Legutóbb például azzal robbantott bombát, hogy bejelentette, két héttel a szülés után, már jövő hónapban ismét színpadra fog állni – számolt be róla a Bors.

Mióta megszületett Dér Heni első gyermeke, azóta bármit is oszt meg közösségi oldalain, rögtön a figyelem középpontjába kerül
Fotó: Ripost/Sulyok László

Nem kellett sokat várni az indulatos hozzászólásokra. Nagyon sokan reagáltak a hírre úgy, hogy nagyon korai még dolgozni menni. A kisfia alig lesz két hónapos, amikor az édesanya már utazni és koncertezni akar.

„Az biztos, hogy az Ő dolga, hogy megy koncertezni, de én a helyében még várnék vele” – írja az egyik hozzászóló. „Én nem a baba... inkább Heni felől aggódnék, hogy fogja-e bírni? Hajrá, hajrá! Nyugodalmas éjszakát kívánok előtte!” – válaszolt a másikuk.

Ugyan többen is Heni védelmére keltek, miszerint egy édesanyának nem muszáj otthon ülnie, a kétkedők továbbra is hallatták a hangjukat.

Dér Henit megkereste a Bors, de nem kívánt nyilatkozni. Úgy érzi, hogy senkinek semmi köze a magán­életéhez, és igyekszik nem foglalkozni mások kéretlen véleményével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.