Nagy Feró még mindig tud meglepetést okozni + videó

A Beatrice rockegyüttes Kossuth-díjas énekese még mindig tud meglepetést okozni a közönségnek. Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában a Kiss Kata zenekar vendégeként állt színpadra és szokatlan előadásmódjával nemcsak a nagyérdeműt, hanem zenésztársait is elkápráztatta – derül ki az MTVA Sajtó- és Marketingiroda közleményéből.

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketingiroda2021. 06. 22. 17:18
NAGY Fer
Õrbottyán, 2021. május 28. A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerzõ, dalszövegíró, a Beatrice és az Õs-Bikini frontembere õrbottyáni otthonában 2021. május 27-én. MTI/Cseke Csilla Fotó: Cseke Csilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő esténként az A38 hajó színpadán a legnagyobb hazai zenészekkel szórakozhat a közönség a képernyőn keresztül az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában. A legutóbbi adásban a Kiss Kata zenekar adott koncertet, amely nemcsak az akusztikus hangszerelés kapcsán volt különleges, hanem a meghívott vendégelőadó miatt is, aki még mindig tud meglepetést okozni a közönségnek.

A rock- és népzenét ötvöző zenekar A Dal 2021 zsűritagját, Nagy Ferót invitálta meg egy közös produkcióra, aki életében először énekelt népdalt koncertfelvételen. Az Ős-Bikini Mielőtt végleg elmegyek című dalát áthangszerelt változatban, duettben adta elő Kiss Katával, majd az Ez a vonat kezdetű népdalt énekelték el a közmédia nézőinek.

„Életemben először debütálok egy autentikus népzenei együttesben. Sokan nem tudják, de 35 évvel ezelőtt úgy terveztem, hogy lesz egy zenekarom, amelyben ötvözzük majd a magyar népzenét és rock ‘n’ rollt. Végül ez nem sikerült, de helyette megalakultatok ti”

– mondta Kiss Katáéknak Nagy Feró az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában.

Akusztik – hétfő esténként az M2 Petőfi TV műsorán. Az Akusztik korábbi koncertfelvételei 60 napig visszanézhetők a MédiaKlikken.

(A borítóképen Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, aki még mindig tud meglepetést okozni. Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Korábbi cikkünkben egy világhírű filmcsillagról írtunk. Öt éve ment el: így emlékeznek meg Bud Spencerről. A filmsztár halálának évfordulóján, június 27-én egyedülálló múzeum nyílik a német fővárosban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.