Otthonában adott életet harmadik gyermekének Hilary Duff

Második házasságából, a második kislány született meg a napokban.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 30. 12:21
null
Megszületett Hilary Duff és Matthew Koma második csemetéje Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszületett Hilary Duff és Matthew Koma második csemetéje, akinek a sztáranyuka egy felfújhatós, otthonszülésre kialakított medencében adott életet. Az első kép is itt készült a piciről, amint nővére, Banks először tartja a kezében kishugát, Mae James Bairt – írja a hirado.hu.

Megszületett Hilary Duff és Matthew Koma második csemetéje
Fotó: Flickr

Hilarynek jelenlegi házasságából született a kétéves Banks, míg nyolcéves fia, Luca, Mike Comrie-val kötött első házasságának gyümölcse – írja a Harper's Bazaar.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

Duff számára manapság már az anyaságé a főszerep, de a kétezres évek egyik legfelkapottabb énekes-színésznője elmaradhatatlan szereplője volt a korabeli romantikus tinifilmeknek. A Los Angeles-i tündérmese, a Sztár születik, a Tökéletes pasi lehet, hogy nem rengették meg a filmművészetet, de az akkori generációk mannaként fogyasztották.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Emma Stone és férje hivatalosan is szülők lettek

A TMZ értesülései szerint Emma Stone, a Kaliforniai álom Oscar-díjas sztárja, március 13-án hozta világra a csöppséget egy Los Angeles-i kórházban.

Részleteket egyelőre még nem tudni a kicsi érkezéséről, ahogy arról sem, hogy kisfiúval vagy kislánnyal gazdagodott-e családjuk, mindenesetre feltételezhetően az újdonsült anyuka és apuka is elvan ragadtatva a picurtól.

Emma és Dave még 2016-ban ismerkedett meg egymással egy tévéműsornak köszönhetően, de kapcsolatukat a legnagyobb titokban tartották, egészen egy 2019-es díjátadóig, ahol kéz a kézben jelentek meg a vörös szőnyegen.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.