Soltész Rezső ezért oltatja be magát a koronavírus ellen!

Az énekes egyetlen pillanatig sem hezitált, rögtön regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, amint lehetősége nyílt rá.

Forrás: RIPOST.HU2021. 01. 16. 19:45
Soltsz Rezs
Budapest, 2018. augusztus 24. Soltész Rezső énekes, zeneszerzõ, szövegíró, lapkiadó a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a Wolf-család - az apa, Wolf Péter Erkel Ferenc-díjas zeneszerzõ és a gyerekek, Wolf Katalin énekesnõ és Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértõ - tagjainak munkásságát idézik fel a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soltész Rezső egyetlen pillanatig sem hezitált, rögtön regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, amint lehetősége nyílt. Az énekes a Ripostnak árulta el döntésének okát. Soltész Rezső nem tartozik azok közé az előadók közé, akik egy koncert után azonnal összepakolnak és szedik a sátorfájukat. Épp ellenkezőleg! A legendás énekes szeret kedélyesen elbeszélgetni a rajongókkal, sőt, egy-egy szelfi, egy kézfogás és puszi is belefér.

Rezső tisztában van vele, hogy ez jár némi egészségügyi kockázattal, hiszen közvetlenül érintkezik több emberrel is. Épp ezért az élete során minden védőoltást megkapott és rendszeresen oltatja magát influenza ellen is. Így amikor megtudta, hogy lehetősége van feliratkozni a koronavírus-elleni védőoltásra, egy percig sem hezitált!

Soltész Rezső énekes
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Észszerű okok miatt regisztráltam. Abszolút elfogadom, ami a járványhelyzettel kialakult, és megbízom a szakemberekben és a döntéshozókban. Egy percig sem feltételeztem, hogy ellen kéne állnom a vakcina beadatásának. Amikor elkezdődött a járványhelyzet, rögtön beoltattam magam tüdőgyulladás és influenza ellen, bízva abban, hogy ez egyfajta védettséget, immunitást eredményez. Amikor pedig felmerült az, hogy a legfőbb ellenség, a koronavírus ellen is van lehetőség jelentkezni védőoltásra, azonnal megtettem. Beoltatom magam, hogy még sokáig szóljon hangosan az ének” – árulta el a Ripostnak Rezső, aki biztosra ment: az interneten is feliratkozott, valamint a levélben kapott regisztrációt is visszaküldte.

A Szóljon hangosan az ének előadója már nagyon szeretne sorra kerülni, és bízik abban, hogy korából fakadóan hamar beoltják, ám addig is kreatívan tölti az idejét. Egy új lemezen dolgozik, ami előreláthatóan a születésnapja környékén, áprilisban jelenik meg, és tele lesz fülbemászó slágerekkel.

A karácsonyi lemeze óriási siker lett

Soltész Rezső nagyon hálás a sorsnak. A tavaly novemberben megjelent, Vár reánk az ünnep című lemeze óriási sikert aratott. Az album a 40-es eladási listán az előkelő 15. helyig kúszott fel, ami egy újabb korong megalkotására inspirálta az énekest.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.