Sydney van den Bosch jótékonyságra használja népszerűségét

A gyönyörű magyar modell imádja az állatokat, szívügyei a kutyák. Sydney van den Bosch nemrég gazdikereső ebről posztolt közösségi oldalán, amit látva egy követője örökbe is fogadta az állatot. Innen jött az ötlet, hogy népszerűségével árva kutyusokon segítsen – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 05. 08. 11:24
null
A képen Van den Bosch Sydney, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 későbbi harmadik helyezettje a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sydney van den Boschnak 144 ezer követője van az Instagramon. A Farm VIP-ben is szereplő modell eddig nem is gondolta, hogy mennyi pozitív üzenetet közvetít közösségi oldalán. De miután gazdikereső posztját látva örökbe fogadtak egy szomorú, menhelyi kutyust, elhatározásra jutott.

Néhány hete egy adománycsomaggal kilátogattunk a tököli Elek-Ágh állatmenhelyre – mesélte a Borsnak Sydney.

Van den Bosch Sydney, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2014 későbbi harmadik helyezettje a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án
Fotó: MTI/Illyés Tibor

– Az akkor posztolt képek után kaptam egy megható üzenetet az egyik követőmtől, hogy a nálam látott tartalmak után beleszerettek az egyik kutyusba, és örökbe fogadták. Mindig is fontosnak tartottam, hogy a social media adta lehetőségeket pozitív üzenetek közvetítésére, jótékony célokra is fordítsam. A személyes történéseken felbuzdulva úgy döntöttem, hogy külön erre a projektre szánt fotókat, videókat készítek, és minden hónapban megkísérlek örökbe adni egy-egy ottani kutyust, a saját felületeimet felhasználva. Nagy kutyás család vagyunk, általában több kutyánk is volt, közöttünk több mentett állat is. Az egyik kedvencünket 14 évesen találtunk elhagyatva egy kukoricamezőn, a családunk része lett, de hosszú betegeskedés után sajnos néhány napja itt hagyott minket.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.