Állítólag a Fidesz küldte

A logika inkább Bangóné, illetve az MSZP-vezérkar vizsgálatát indokolná elmeorvosok bevonásával.

2020. 06. 29. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hétvégén sem maradt tétlen Bangóné Borbély Ildikó. Ezúttal azzal az ötlettel állt elő: parlamenti bizottság nézze át a kormány járványkezeléssel kapcsolatos döntéseit. A szocialista asszonyka szerint meg kell vizsgálni az egészségügyi alapellátás részleges leállását, a kórházi ágyak felszabadítását, a „kórházak gócponttá válását”, a védekezésre szolgáló eszközök késését, a milliárdos gépbeszerzéseket stb. (A vizsgálóbizottság elnöke talán lehetne a párt másik „szakpolitikusa”, Korózs Lajos, ő is otthon van a témában.)

Nem kekeckedni akarok, de a logika inkább Bangóné, illetve az őt porondra küldő MSZP-vezérkar vizsgálatát indokolná elmeorvosok bevonásával. Hogyan lehet az, hogy a tervezett kutakodások közt meg sem említik Karácsony Gergely Pesti úti halálotthonát? Így az egész javaslat nem egyéb, mint egy nagy rakás demagógia egy sztárelőadó tálalásában.

Bangóné minden húron játszik, ráadásul meggyőződése, hogy remekül teszi a dolgát. (Ismer ilyet a pszichiátria.) Emellett szemmel láthatóan élvezi a szereplést. Megesett, hogy ténsasszony „katonai szakértőként” arról értekezett az ATV stúdiójában, mekkora szamárság az országnak katonákat tartania. De tőle tudjuk azt is, hogy a magyar édesanyák eredendően baloldaliak. Hősnőnk volt az, aki a plenáris ülésteremben szenvedélyesen széttépte a nemzeti konzultációs ívet, a tévéstúdióban patkányozott, a Váci úton festékkel mázolt le plakátokat, a tévészékházba behatoló ellenzéki rohamcsapat az ő ötletére vetette magát hasra.

Az MSZP három százaléka is Bangóné bravúrja.

(Azt rebesgetik, a Fidesz küldte…)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.