Nekik a vécékefe

„Novák Katalin migránsozása még az olasz keresztény-konzervatívoknak is sok” – írta a 444.hu ifjú látnoka, Boros Juli betűvető.

2019. 04. 02. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy jól sikerült Novák Katalin államtitkár asszony beszéde a Veronában megrendezett Családok Világkongresszusán, azt onnan is tudhatjuk, hogy elhangzását indulatos mószerolások követték a liberális megmondói oldalról. Ráadásul – ahogyan azt mi is megírtuk – a jól értesült 444.hu már a beszéd elhangzása előtt „közölt belőle részleteket”, sőt a villámgyors portál még arról is beszámolt, hogyan reagált minderre a közönség. „Novák Katalin migránsozása még az olasz keresztény-konzervatívoknak is sok” – írta a portál ifjú látnoka, Boros Juli betűvető. Amikor államtitkár asszony a közösségi oldalán észrevételezte az utópisztikus tudósítást, a lefülelt 444.hu az alábbi két mondatot biggyesztette Juliska írása elé: „Cikkünk egy korábbi verziójában azt írtuk, beszédet tartott az államtitkár, valójában beszédét csak szombat délután (tehát a portál „tudósítása” után – a szerk.) tartja meg. A hibáért az érintett és olvasóink elnézését kérjük.” Ennyi.

Jobb helyen ilyesmiért a főszerkesztő (itt Uj Péternek hívják a pallért) kilép a munkaköréből. Még jobb helyen az emeleti ablakon…

De még nincs vége.

A történetbe – ha közvetve is – utóbb a 168 Óra és HVG is bekapcsolódott. Mindkét médium fontosnak tartotta idézni az olasz IKEA egyik új, „áthallásos” reklámját: „A család az, akivel megosztod az ágyadat, az asztalodat, a fogkefetartódat. A család az, aki ismeri a wifi-jelszót, aki nem csinál problémát abból, hogy a vécédet használja, és a vécékefédet is. (…) Ez természetes, nem? Természetes.”

Az is családtag, akivel megosztod a vécékefédet. Mindig tanul az ember.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.