időjárás 28°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

Gréczy gatyája

Bayer Zsolt
2019.12.20. 06:00
Gréczy gatyája

Gréczyről vezércikket írni nem tartozik a legkellemesebb elfoglaltságok közé, szórakoztatónak pedig végképp nem mondanám. Gréczyről vezércikket írni körülbelül olyan, mint megnézni egy 70-es években készült, hangalámondásos német pornót, a „schnell!, schnell!, ah, ah!” változatból. (A barkót viselő főszereplő barna műszálas zokeszban és atlétában van végig, pont úgy, mint a Wittinghoff…)

Szögezzünk le azért néhány dolgot, továbbá tegyünk fel kérdéseket:

1. Fogalmunk sincs jelenleg, hogy Gréczy küldözgette-e magáról ezeket a hideglelősen ocsmány fotókat vagy csak „belső használatra” készültek.

2. Ha nem küldözgette, akkor hogyan kerültek az állítólagos zaklatotthoz?

3. Van-e zaklatott egyáltalán?

4. Az elmúlt néhány hétben eddig összesen három különböző alkalommal, három teljesen más hátterű „valaki” vádolta meg Gréczyt zaklatással.

5. Lehetséges, hogy mindenki hazudik, rosszul emlékszik, félreért?

6. Van-e még valami Gréczy ellen, ami egyértelművé tesz (tehet) néhány részletet?

7. Ha van, előáll-e a farbával?

8. Ha nincs?

Erre az utolsó kérdésre a legnehezebb válaszolni. Leginkább azért, mert eléggé hátborzongató belegondolni abba, hogy nincsen többé „intim szféra”. Ebben speciel igaza van a Gréczyt azonnal mosdatni kezdő 24.hu-s „újságírónak”, bizonyos Kerner Zsoltnak, aki most, Gréczy kapcsán azonnal felfedezte ezt a szálat. Borkai videója kapcsán valahogy képtelen volt megtalálni.

Szóval ez eléggé hátborzongató, de ettől még előttünk van megint az „intim szféra” – hát, olyan, amilyen…

Mindenesetre sokat elárul valakiről, ha az a kedvenc időtöltése, hogy belefényképez a „foltos” alsógatyájába meg lefényképezi magát önkielégítés alatt meg után.

Nem vagyok benne biztos, de szerintem az ilyesmi orvosi segítségért kiált, akár továbbküldte valakinek, valakiknek, akár csak otthon nézegette este, lefekvés előtt (Uramatyám…!).

S ne felejtsük el, hogy Borkait valaki (a prostik) titokban vették fel aktus közben (pfúj!), míg Gréczy szemmel láthatóan büszkén és elégedetten pózol a kamerának, tetszik neki, hogy képek készülnek (pfúj és pfúj!).

De mindezeken túl, csak az elmúlt nagyjából két hónapban mindenféle egzotikus ügy került elő odaátról.

Valami nagyon nem stimmel itt, kérem szépen.

Nem mennék én vissza Berzsenyiig, nincsenek illúzióim, szerintem már az iskolai tananyagból is kivették A magyarokhoz I-et, eszem ágában sincs itt most pálcát törni bárki felett, nem kérek továbbá számon semmit, leginkább „tiszta erkölcsöket” nem, csak annyit jegyeznék meg, szerényen, illendően és halkan:

„Nem mindegy, hogy milyen szinten vagánykodik az ember. És ez nem színvonal…”

Ezt amúgy speciel Pierre mondja a Megáll az időben. Nemzedékem kultuszfilmjében. Rendezte Gothár Péter. Szabó István meg saját történetét rendezte bele a Mephistóba. Szóval, volt még katarzis.

Gréczy viszont egészen pontosan azzal a „foltos” alsógatyával önazonos, amit lefényképezett. Meg a Gyurcsánnyal és a Gyurcsánynével. És ezt eddig is tudtuk, csak képünk nem volt róla…

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.