Röviden

MTI
2010. 09. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bátor
Török Zsolt (MSZP) azt kérte a Fidesztől, hogy „fejezzék be a rákosista módszerek alkalmazását Magyarországon”. Ha igaza van a bátor pártszóvivőnek, akkor már elindult érte a fekete autó.

Magyar drognyelőt fogtak el Zürichben
Őrizetbe vettek csütörtökön egy magyar férfit a zürichi repülőtéren, miután 82 kapszulányi, összesen 700 gramm kokaint próbált meg átcsempészni a vámvizsgálaton. A férfi 46 kapszulát zoknikban rejtett el, 36-ot pedig lenyelt. A magyar utas a brazíliai Sao Paulóból érkezett Zürichbe, s Budapestre szándékozott továbbutazni. (MTI)

Szegedi haltolvajok
Tiltott módszerrel, gereblyézéssel fogott fél mázsa halat két orvhorgász Szegeden. A 21 és 30 éves sándorfalvai férfit a halastó biztonsági szolgálata érte tetten. Állatkínzás és lopás miatt indult ellenük büntetőeljárás. (MTI)

Elindult a Progressz az űrállomásraí
Orosz teherűrhajó indult tegnap a kazahsztáni Bajkonurból a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). A Progressz 2,5 tonna terhet – élelmiszereket, vizet, oxigént, tisztálkodási eszközöket, üzemanyagot és tudományos kísérletekhez szükséges eszközöket – szállít a bázisra a hattagú személyzetnek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.