Éjszakai stílusvadászat a belvárosban

DIZÁJN

Makrai Sonja
2010. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma estétől egészen holnap hajnalig a belvárosi dizájnboltok éjszakai túrára csábítanak mindenkit. A hazai kis tervezős boltok közül napnyugtától hajnalig nyitva lesz többek között a Buborék, a Butik Presszó és Klub, a Csendes, a Fregoli, az Eclectick, az Eventuell, a Mono Fashion, a Kamchatka és az Insitu. A Colorbárban kukadíszítő versenyt rendeznek, az Eventuellben Blue Paprika Jeans címen folkdivat-prezentációt tartanak. Az Esztille Stúdióban Esztány István bőrdíszműves és Illéssy Lenke, az ille-olla öltözék megalkotója a gyártási folyamatokba enged bepillantást, az Innoshopban Hídvégi Áron kiállítása, a RetroDeLuxe-ban Gazdag Ági tárlata nyílik meg.
Nemcsak egyedi dizájncuccokhoz lehet kedvezményes áron hozzájutni, de kisebb kulináris élvezet is vár a túrázókra: az Insituban téli bonbonkóstolásra csábítanak, a Csendes társ újborokat kínál.
A Uniquebudapest Deluxe és Kult túrát szervez: a csapathoz csatlakozni a Ferenciek terei Jégbüfénél lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.