Röviden

MTI
2010. 12. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összefog a reptér és a Turizmus Zrt.
A Magyarországra tartó légi forgalom bővülése érdekében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapest Airport Zrt. A társaságok összehangolják marketingtevékenységüket, közös akciókat hajtanak végre, és egyeztetik egymással kommunikációs üzeneteiket azokon a küldőpiacokon, ahonnan új repülőjárat indítását várják. (B. P.)

Kiszáll az E.ON a Gazpromból
Eladja teljes, 3,5 százalékos Gazprom-részesedését a német E.ON, de továbbra is szoros stratégiai együttműködésben marad az orosz vállalattal.
Az E.ON összesen 2,7 százaléknyi részesedést ad el az orosz állam fejlesztési bankjának, a Vnyesekonombanknak; a fennmaradó 0,8 százaléknyi részt már értékesítették. (MTI)

Rekordszinten a benzin ára
Bruttó öt-öt forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát tegnap a Mol Nyrt. A benzin ára újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedett, a gázolajé pedig 335 forintra. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.