Filmtolvajok miatt büntetik hazánkat

R. Kiss Kornélia
2011. 06. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem vet túl jó fényt hazánkra, hogy Magyarországról kerültek fel az internetre a három nagy hollywoodi forgalmazó, a Sony Pictures, a 20th Century Fox és a Warner Bros. Pictures premierfilmjeinek első kalózkópiái az utóbbi hónapokban. A Warner Bros. Pictures ezért úgy döntött, hogy Magyarországon több filmet nem mutathatnak be az amerikai bemutatóval egy időben – derült ki az InterCom, a Warner Bros. magyar forgalmazója közleményéből. A szigorítás miatt későbbre kerülnek a soron következő filmpremierek, a Harry Potter-sorozat új darabját, a Harry Potter és a halál ereklyéi második részét is csak július 15-től, péntektől vetíthetik a hazai mozik, és a már megszokott éjféli előadásokat sem engedélyezi a stúdió.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.