Beruházás

Munkatársunktól
2011. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tanulás lehetőségének kihasználására és a tudásba való „beruházásra” buzdította a fiatalokat Horváth János, az Országgyűlés korelnöke az Óbudai Egyetem tegnapi ünnepi tanévnyitóján a Művészetek Palotájában. A rendezvényen beszédet mondott Jávor András, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közigazgatási államtitkára is, aki kiemelte, az országnak szüksége van a műszaki értelmiségre. Hangsúlyozta, a jövő a mai hallgatók kezében van. A tanévnyitón díszpolgárrá avatták Tőkés Lászlót, az Európai Parlament alelnökét. Tőkés beszédében rámutatott a munka fontosságára, és üdvözölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „hangsúlyosan képviseli a munka becsületének helyreállítását”. Az alelnök beszélt a határon túli felsőoktatásról is; említést tett Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kijelentéséről, amely szerint hangsúlyt kell fektetni a Kárpát-medencei magyar egyetemi tér kimunkálására.

Fotó: Hegedűs Márta

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.