Hirtelen megvilágosodott baloldali politikusok, és az „ismeretlen” Lackner Csaba – videó!

A Hír TV videós összeállítása jól mutatja, milyen nevetséges indokokkal igyekeztek elbagatellizálni baloldali politikusok az őket érintő botrányt.

Magyar Nemzet Online
2019. 11. 25. 17:32
null
A fehér por elfogyasztásakor megeredt Lackner Csaba nyelve
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékezetes, kép- és hangfelvételekkel dokumentált cikksorozatot közölt a Magyar Nemzet, amelyben a XIX. kerületi városvezetés erőteljesen korrupciógyanús ügyleteiről beszélt egy szocialista önkormányzati képviselő, Lackner Csaba.

Az általa használt fehér port csak „kólának” nevező MSZP-s politikus – aki az egyik felvételen többek azt mondja, hogy aki önkormányzati vezetőként nem keres évi százmilliót, az „hülye” – ügyét az ellenzék minden erejével igyekezett letagadni, elhallgatni.

Az alábbi videós összeállítás jól mutatja, milyen nevetséges indokokkal igyekeztek elbagatellizálni baloldali politikusok az őket érintő botrányt, s az is kiderült, hogy a választások lezárulta után már elkezdték felismerni azt a Lacknert, akit a voksolás előtt még nem akartak megismerni.

A Hír TV tanulságos videója lentebb tekinthető meg:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.