Egyre több a kérdőjel a Pesti úti Idősek Otthona ügyében

Hollik István közölte, ilyen arányú fertőzöttséget egyetlen idősek otthonában sem lehet tapasztalni.

Forrás: Hír TV2020. 04. 21. 12:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Egyre több kérdőjel sorakozik a Pesti úti szociális otthon ügyében. Amit biztosan tudunk, hogy van 223 beteg és 23 halálos áldozat – de hogy volt-e orvos egyáltalán, ha igen egy vagy kettő – ebben bizonytalanok vagyunk. Az esetről Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója beszélt a Hír TV-nek.

- Nincs okom kételkedni és szerintem senkinek nincs oka kételkedni a hatóságoknak a megtett nyilatkozataiban. Ha Müller Cecília azt állítja, hogy egy dokumentációból az derül ki, hogy 10 napig nem volt ott orvos, akkor ez valószínűleg így is volt. (…) Minden hetedik igazolt fertőzött Magyarországon az a Pesti úti idősek otthonában van, ennek van valami oka – mondta Hollik István. Hozzátette, ilyen arányú fertőzöttséget egyetlen idősek otthonában nem lehet tapasztalni.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.