időjárás 13°C Petra 2022. október 2.
logo

„Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?”

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.01.30. 15:31

„Mielőtt nekiállsz kritizálni a kormány vakcinabeszerzését, miért nem beszélgetsz el az oltásmutyiban részt vevő László Imrével és Hiesz Györggyel, akik sunyi módon, alattomosan kijátszották az oltási tervet és jogszabályokat, megelőzve az arra jogosult idős honfitársainkat?!” – írta közösségi oldalán Budai Gyula Gyurcsány Ferencnek címezve. A fideszes országgyűlési képviselő emlékeztetett, hogy

a két, DK-s polgármester nemcsak magának adatta be a koronavírus elleni oltást, hanem hozzátartozóinak is, miközben a szintén Gyurcsány-párti Komáromi Zoltán oltásellenes propagandát folytatva támadja a kormány vakcinabeszerzését.

„Te Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?!” – tette fel a költői kérdést a képviselő, majd hozzátette: „Amennyiben neked és »híveidnek« nem jó sem az orosz, sem a kínai vakcina (mert a ti Európai Uniótok nem nagyon szállít Pfizert vagy Modernát), ne oltassátok be magatokat!

Én tudom, hogy nektek az a jó, ha minél rosszabb a járványhelyzet Magyarországon” – hangoztatta a fideszes országgyűlési képviselő.

„Miért nem hagytok bennünket eldönteni, hogy beoltatjuk-e magunkat, és hogy melyik vakcinával tesszük ezt?! Nekem nagyon jó lesz a kínai vakcina is!”

– zárta bejegyzését Budai Gyula.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.