időjárás 14°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Szurkolói kérés: boruljon nemzeti színekbe a Groupama Aréna!

Forrás: Facebook
2021.06.22. 12:04
Szurkolói kérés: boruljon nemzeti színekbe a Groupama Aréna!

„Az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárványszínbe borításával kapcsolatban, míg nemzeti csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja a stadionban a német válogatott ellen” – írta a Green Monsters szurkolói csoport a Facebookon.

„Teljes mértékben elhatárolódunk mindenfajta ilyen jellegű propagandától egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó Európa bajnokság. Ennek itt nincs helye, annál inkább a nemzeti színeknek!

Kérjük ezért Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetését, hogy a válogatott mérkőzése alatt boruljon nemzeti színekbe a Groupama Aréna!

Fejezzük ki támogatásunkat a hazánk és a magyar válogatott felé, és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs!” – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép forrása: Facebook/Green Monsters

Frisstítés!

Kubatov Gábor hamar reagált a felhívásra, hivatalos Facebook-oldalán megosztotta a szurkolók bejegyzését, s ennyit írt mellé: „Természetes. A haza minden előtt”.

https://www.facebook.com/kubatovgabor/posts/10158273772197865

Kubatov Gábor később megerősítette, valóban nemzeti színű díszkivilágítást kap a csoportmeccs idejére az aréna, és más klubelnököket is ugyanerre kért.

„A szurkolók felhívásának eleget téve a német-magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna. Arra kérem a többi klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” – írta a Ferencváros elnöke.

Percekre a csodától

A játékosok 1,1 milliárd forint bónuszt kapnak az MLSZ-től

A dosszié összes cikke